Garasjer for enebolig

Garasje for enebolig

En garasje skal være godt utført – både teknisk og konstruksjonsmessig, enten du går for en garasje som er tilpasset huset, eller en standardisert garasje uten de store tilpasningene.

Garasjen bør stå i stil med huset, og må være tilpasset tomten. Da ser det ut som den har stått der bestandig. Enig? Da bør du ta kontakt med oss.

Send uforpliktende henvendelse

Garasje tilpasset huset

Mange bygger garasje flere år etter at eneboligen ble oppført. Selv hus som fremstår som «normale» er ofte bygget med andre detaljer og med en egenart som man ikke finner igjen i garasjekatalogene.

En kundetilpasset garasje kan gjenbruke særtrekk fra boligen, gjerne samme materialer, lignende vinduer - eller andre særtrekk. Vi er spesialister på kundetilpassede garasjer og har en produksjonsprosess som gjør oss spesielt konkurransedyktige på dette.

Garasje tilpasset tomten

Størrelsen på tomten, eksisterende bebyggelse og terrengforhold er momenter som kan gjøre plassering av et garasjebygg til en utfordring. Det kan være vanskelig å finne kataloggarasjen som passer optimalt på tomten. Karlshusgarasjene sørger for at garasjen tilpasses din tomt.

Garasje tilpasset ditt behov

Har du eksempelvis behov for ekstra lagringsplass eller høy garasjeport? Sammen avdekker dine behov og finner riktig løsning for garasje. Vi leverer også mer standardiserte garasjer, selvsagt med den samme gode, tekniske kvaliteten.

Send uforpliktende henvendelse

Se alle (135)

undefinedPlanlegger du å bygge garasje?

Garasjeguiden inneholder alt du trenger å vite!

 

Splitter ny garasje anno 1923

"Jeg var klar over at utfordringen må ha vært noe litt utenom det vanlige - selv for Karlshusgarasjene. En ny garasje i stil med huset fra 1923. Spesiell kledning, gammel taksten og garasjeporter med fiskebeinsmønster for å nevne noe. Men jeg må si jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet."

Jan Brevik, Fredrikstad

En tradisjonsrik leverandør av kundetilpassede garasjer

Siden 1960 har Karlshusgarasjene levert mer enn 10.000 garasjer i ypperste kvalitet. I tråd med markedets krav til estetikk og smarte løsninger har vi opparbeidet spesialkompetanse på garasjer tilpasset den enkelte kunde. I dag er Karlshusgarasjene en av de ledende leverandørene av kundetilpassede garasjer.

Garasjebyggere siden 1960
Umbraco CMS fra MarkedsPartner