Rekkegarasjer

Snakk med oss om rekkegarasjer

Når borettslaget eller sameiet vurderer å bygge rekkegarasjer, kan dere med fordel kontakte oss for veiledning om alle trinn i byggeprosessen. Karlshusgarasjene kan bistå hele veien, fra prosjektering og byggesøknad til grunnarbeider og ferdig bygg, med forutsigbare budsjetter.

Sammen kan vi komme frem til den beste løsningen i nettopp ditt nabolag. Både ved nybygg og rehabilitering - med riving og oppføring av nytt – gjør vi nødvendige tilpasninger til terreng, eksisterende boligmasse og beboernes behov.

Tilpasning av rekkegarasje til tomteforhold

En skrånende tomt har sine spesielle utfordringer som vi må ta hensyn til for at bygningsmassen skal bli en harmonisk del av omgivelsene. Og byggestilen på boligene påvirker også utformingen av rekkegarasjene.

Størrelsen på tomten gir en naturlig begrensning i prosjektet. Vi sjekker hvordan det disponible arealet kan utnyttes best mulig. Her kan små justeringer gi overraskende store utslag for adkomst, antall og volum.

Last ned vår guide for anskaffelse av rekkegarasje

Areal på rekkegarasje

Bilene er jevnt over blitt større de siste årene, og vi tar hensyn til dette i form av høyere og bredere porter. Selve garasjerommet kan også utformes med et større areal, der tomtestørrelsen tillater det.

Dagens minstekrav til areal er 18 kvadratmeter pr. bil.

Oppbevaringsplass i rekkegarasjen

Lagringsplass er alltid nyttig. Garasjer med saltak gir rom for oppbevaring på hemsen. Alternativt kan vi sette opp boder som er tilknyttet hvert rom i garasjen. Et rom er den delen av rekkegarasjen som hver beboer disponerer til sin bil.

Lading av elbil i rekkegarasje

Ladepunkter for elbil er blitt en nødvendighet for stadig fler. Vi samarbeider med elektroentreprenør i prosjektet, slik at anlegget får tilstrekkelig med strøm og ferdig monterte ladepunkter der det er ønskelig.

I dag er det krav om å tilrettelegge for elbilladere/infrastruktur på nye rekkegarasjeprosjekter.

Hva koster rekkegarasjer?

Prisen på de nye rekkegarasjene er en viktig del av det hele. Egen elementproduksjon og effektiv håndtering av grunnarbeidene gjør oss i stand til å levere svært kostnadseffektivt, både for nye prosjekter og i forbindelse med rehabilitering av rekkegarasjer.

Vi jobber sammen med borettslaget – eller garasjelaget – for å komme frem til et budsjett. Her ser vi på elementer som riving, grunnarbeid, oppføring og strøm.

En grundig befaring bidrar til å avdekke forhold som kan påvirke kostnadene. Det kan være utfordrende grunnforhold eller mer kompliserte rivearbeider, som eternittplater på den gamle fasaden.

På den måten får dere trygge og forutsigbare rammer for prosjektet med nye rekkegarasjer.

Leverer rekkegarasje til hele landet

Karlshusgarasjene har mer enn 40 års erfaring med slike leveranser og forsyner jevnlig flere av de store boligbyggelagene. Vi leverer i utgangspunktet til hele landet. Utenfor Viken og Oslo tar vi høyde for en viss størrelse i prosjektet, så ta kontakt for å avklare om vi kan levere til ditt borettslag eller sameie.

Vi jobber gjerne som underleverandør av selve garasjebygget for hovedentreprenør i større prosjekter.

Ta kontakt med oss om rekkegarasje-prosjektet i ditt borettslag, sameie eller garasjelag

undefinedPlanlegger du å bygge rekkegarasje?

Rekkegarasjeguiden inneholder alt du trenger å vite!

 

Hvorfor Karlshusgarasjene?

  • Lang erfaring og gode referanser
  • Grunnarbeider og fundament
  • Bistand med prosjektering
  • Kostnadseffektiv leveranse

Godkjent for ansvarsrett - Direktoratet for Byggkvalitet

Vi har sentral godkjenning og er godkjent for ansvarsrett

undefined

Registrert i StartBANK

En tradisjonsrik leverandør av kundetilpassede garasjer

Siden 1960 har Karlshusgarasjene levert mer enn 10.000 garasjer i ypperste kvalitet. I tråd med markedets krav til estetikk og smarte løsninger har vi opparbeidet spesialkompetanse på garasjer tilpasset den enkelte kunde. I dag er Karlshusgarasjene en av de ledende leverandørene av kundetilpassede garasjer.

Garasjebyggere siden 1960
Umbraco CMS fra MarkedsPartner