Artikler

Hva koster en garasje?

04.03.2019

Spørsmålet i tittelen er naturligvis hypotetisk fordi en garasje ikke er en garasje. La oss derfor starte med å se hva du faktisk har behov for.

 

 

Les hele artikkelen ›

Slik får du en garasje som passer til tomt og hus

22.02.2019

Garasjeporten matcher inngangsdøren, mønekorset og listverket rundt vinduene er like på hovedhuset og garasjen. Det lille ekstra utgjør brått en stor forskjell når du skal planlegge og bygge din nye garasje.

Les hele artikkelen ›

Bør du bygge garasje selv eller velge en garasjeleverandør?

18.02.2019

Noen vil ha glede av å kunne pusle med et byggeprosjekt det en garasje er og de har endel forkunnskap som skal til for å lykkes. Andre igjen ser verdien av å kunne lene seg tilbake å se at jobben blir gjort.

Les hele artikkelen ›

Hvor stor garasje kan du bygge uten å søke?

16.02.2019

Mitt beste råd i alle byggesaker vil alltid være: Det er bedre å søke og ha alle forhold i orden enn å ikke gjøre det. Dette til tross for at det fra 1. juli 2015 ble lempet på regelverket.

Les hele artikkelen ›

En tradisjonsrik leverandør av kundetilpassede garasjer

Siden 1960 har Karlshusgarasjene levert mer enn 10.000 garasjer i ypperste kvalitet. I tråd med markedets krav til estetikk og smarte løsninger har vi opparbeidet spesialkompetanse på garasjer tilpasset den enkelte kunde. I dag er Karlshusgarasjene en av de ledende leverandørene av kundetilpassede garasjer.

Garasjebyggere siden 1960
Umbraco CMS fra MarkedsPartner